domingo, 1 de marzo de 2009

Hoy MARATÓN

3 h.23'40''

Mañana lo cuento.

5 comentarios:

  1. què pasa, Marco... que no pots ni teclejar ? (jejeje...).
    L'experiència d'ahir va ser una pasada !!!.
    Espero viure quelcom similar (a petita escala, però) d'aquí a dues setmanes a la Mitja Marató del Maresme... la meva primera mitja marató.
    Lo dicho: lo d'ahir, una pasada !!!.

    ResponderEliminar
  2. QUE NOOOOO!!!! estic agafant forces de les bones, que la crònica serà llarga i cal preparar-la bé que la hi mereix molta gent. ;-)

    Ara comença tu a preparar bé aquesta mitja i veuràs el bonic que és córrer una cursa llarga, és altra història.

    Em vaig A Osca justament aquest cap de setmana teu de la cursa, però t'envio un sms per saber com t'ha anat...estic segur que terminaràs encantat, ja m'ho diràs?
    Força TXABI!!!

    ResponderEliminar
  3. Marcooooo catacraaaaaaack!!! Estic contentíssim del teu resultat!! La veritat és que diumenge em penso que estava igual de nerviós que el Jose i tu! I al final igual de content! De debò! I ara ho veig clar... l'any que ve el senyor Pau té un objectiu: Marató de BCN '10!!! Clar i català!!! jajajaj

    Abraçades campió!!

    ResponderEliminar
  4. Oé,Oé,Oé!!!! Gran cursa la de diumenge, vaig disfrutar com mai en una cursa!!! Grans emocions, apa una abraçada forta, espero la teva crònica, ens veiem diumenge!!!

    ResponderEliminar
  5. Oé,Oé,Oé!!!! Gran cursa la de diumenge, vaig disfrutar com mai en una cursa!!! Grans emocions, apa una abraçada forta, espero la teva crònica, ens veiem diumenge!!!

    ResponderEliminar